Amb aquest acord per crear el Consell de Joves d’Abrera obrim un espai per a què els i les joves siguem protagonistes de la construcció de l’Abrera que volem.

El Consell de Joves ens serveix per implicar-nos, opinar i participar com a joves i com a ciutadanes actives, i fer així una Abrera més democràtica.

També obre una oportunitat per a què treballem plegades i col·lectivament, compartint experiències, visions i aspiracions, i així organitzar-nos i guanyar reconeixement al nostre poble.

A més, impulsar l’associacionisme juvenil per millorar l’estat actual del nostre teixit associatiu, és un repte on el Consell ha de tenir un paper clau, a través del impuls i foment de la cultura participativa i del compromís cívic.

Per això hem presentat aquesta proposta al ple, amb esmenes del govern municipal, que hem acceptat. El consell jove ha de ser autoorganitzat, autònom i emancipador, perquè la gent jove associada i no associada puguem decidir sobre els nostres propis assumptes, sense tuteles institucionals.

La moció d’Abrera en Comú van aprovar-la l’equip de govern i C’s. PP i Alternativa d’Abrera es van abstenir.