Juntament amb Ecologistas en Acción organitzem a Abrera la presentació de l’informe «Caminar sobre el abismo de los límites». Propostes per a un procés de decreixement amb justícia social.

Hi ha dades suficients per confirmar que les activitats humanes estan modificant profundament la biosfera i que estem arribant als màxims d’extracció de molts materials i dels combustibles fòssils.

Això està en l’arrel de molts dels problemes que aborda Ecologistas En Acción. Per això l’informe «Caminar sobre els límits de l’abisme» pot ser una eina que ajudi a implementar les solucions en els diferents àmbits de treball. Per efectuar les polítiques necessàries d’adaptació als canvis i minimització de les causes és imprescindible un debat previ amb polítics, moviments socials, col·lectius afectats, educació, etc…

Podreu descarregar l’informe en la següent pàgina https://www.ecologistasenaccion.org/IMG/pdf/informe-abismo-limites.pdf i per més informació podeu visitar el portal web d’Ecologistas En Acción.