[:ca]

El regidor Joaquín Eandi ha estat escollit com a cap de llista per a les eleccions municipals del maig de 2019. En la seva intervenció, el candidat del comuns a l’alcaldia va centrar-se en la necessitat de regenerar democràticament l’Ajuntament adduint “la inexcusable manipulació mediàtica” d’aquests últims quatre anys per promocionar la figura de l’Alcalde.

L’Assemblea d’Abrera En Comú ha ratificat a Joaquín Eandi Cuttica, per unanimitat, com a cap de llista per a les properes eleccions municipals, en les primàries celebrades el passat dissabte 12 de gener. La candidatura de Joaquín Eandi va ser l’única presentada al procés de primàries, després del termini obert de presentació de candidatura. La votació va cloure amb la participació de les 23 persones assistents a l’assemblea.

El candidat d’Abrera En Comú a l’alcaldia té 23 anys i està graduat en Comunicació i Indústries Culturals per la Universitat de Barcelona. Joaquín Eandi té experiència com a regidor, ja que va entrar al Consistori a l’octubre de 2017 després de la dimissió del número dos d’Abrera En Comú. Ara substituirà com a portaveu dels comuns d’Abrera a Valeri Mena, qui va transmetre a l’assemblea la voluntat de no repetir en primera línia.

«La regeneració democràtica és cada vegada més inajornable. Cal democratitzar la vida política i social d’Abrera, sobre tot, després de quatre anys de manipulació inexcusable dels mitjans de comunicació locals per promocionar la figura de l’actual alcalde del PSC«.

Després del recompte de vots, Joaquín Eandi va agrair el suport unànime dels companys i companyes, i es va mostrar emocionat per la confiança demostrada. També va incidir en la necessitat de “bastir una candidatura guanyadora, que doni resposta als grans problemes que tenim com a poble; problemes que l’alcalde d’Abrera i el seu govern han obviat i menyspreat, per prioritzar mesures estètiques i electoralistes.”

Encara més, en la seva intervenció va afirmar que “la regeneració democràtica està sent cada vegada més inajornable. Per això cal democratitzar la vida política i social d’Abrera sobre tot, després de quatre anys de manipulació inexcusable dels mitjans de comunicació locals per promocionar la figura de l’actual alcalde del PSC”.

[:]