[:ca]

Després de l’elecció del cap de llista, Joaquín Eandi, els processos de preparació d’eleccions municipals d’Abrera En Comú continuen amb les jornades per elaborar el programa electoral.

Les jornades programàtiques s’inicien aquest dilluns 4 de febrer, quan s’obre el termini perquè tota la ciutadania i l’associacionisme abrerenc puguin fer arribar les seves propostes al programa electoral amb el que Abrera en Comú concorrerà als comicis.

Aquest procés de recollida de propostes i suggeriments tindrà dos moments de participació directa on es posarà en comú i es debatrà tot el material rebut. Seran dos assemblees obertes a la participació de tothom, plenament decisòries, i que se celebraran els dissabtes 23 de febrer i 2 de marc pel matí a la Casa de Cultura en un format temàtic.

«Seran dos assemblees obertes a la participació de tothom, plenament decisòries, i que se celebraran els dissabtes 23 de febrer i 2 de marc pel matí a la Casa de Cultura en un format temàtic«.

En paral·lel, Abrera en Comú ha engegat una comissió de treball per revisar l’estat del programa electoral 2015-2019 i es té previst muntar parades al mercat municipal al carrer dels dimarts per explicar a la ciutadania el procés i animar a la participació de tothom.

S’ha habilitat l’adreça electrònica programa@abreraencomu.info per recollir propostes, però també es poden enviar via WhatsApp al número de telèfon 637727952 o depositant-les a la bústia física que el grup municipal d’Abrera en Comú té al primer pis de l’edifici de l’Ajuntament.

[:]