“És evident que el CAP d’Abrera presenta problemes de funcionament”

En la seva intervenció en l’acte de presentació del candidat, l’alcaldable d’Abrera En Comú, Joaquín Eandi, va destacar la necessitat de defensar el poble i la seva salut davant la Generalitat reclamant una millora del servei i les instal·lacions del Centre d’Atenció Primària o ambulatori.

“És evident que el nostre CAP presenta problemes de funcionament”, assegura el regidor basant-se en el malestar de molts veïns i veïnes que han denunciat falta de metges i de pediatres, el col·lapse del servei d’urgències, les llistes d’espera que superen el mes o la situació de desbordament del personal d’atenció telefònica.

Per Abrera En Comú, la millora del CAP és una prioritat i com a tal s’ha d’actuar conjuntament amb tots els grups municipals i la ciutadania, per reivindicar i exigir a la Generalitat que actuï de manera urgent.

Abrera en Comú ha acordat portar la situació del CAP al ple municipal de març per ampliar la informació i saber què ha fet el govern municipal al respecte. És fonamental que la Generalitat de Catalunya, que té les competències en matèria de salut, actuï immediatament per donar resposta a les carències d’un servei públic bàsic i que cal defensar davant la deixadesa i la inacció del govern de Quim Torra.

Per Abrera En Comú, la millora del CAP és una prioritat i com a tal s’ha d’actuar conjuntament amb tots els grups municipals i la ciutadania, per reivindicar i exigir a la Generalitat que actuï de manera urgent.